سیاسفید

مجله اینترنتی سیاسفید

سیاسفید

مجله اینترنتی سیاسفید

تاریخچه تبرید و نکات برجسته و کاربردهای آن


خلاصه ای از مهمترین نکات استفاده از یخچال

در این قسمت برای دانستن تمام نکات و همه چیز در مورد یخچال به بررسی مهمترین اصول و مفاهیم مربوط به استفاده از یخچال فریزر می پردازیم.  خدمات پس از فروش لوازم خانگی بوش در آینده با ما همراه باشید.

نکاتی در مورد استفاده از یخچال

اطمینان حاصل کنید که دمای یخچال مناسب است.

غذا باید بین 37 تا 40 درجه فارنهایت در یخچال و 5 درجه فارنهایت در فریزر نگهداری شود.

برای اندازه گیری دمای یخچال، دماسنج را در یک لیوان آب قرار دهید و بگذارید 24 ساعت بماند.

نکاتی در مورد استفاده از فریزر

می توانید میوه ها، سبزیجات، گوشت و انواع غذاهای سرخ شده را در فریزر نگهداری کنید.

همچنین امکان نگهداری مواد غذایی آماده در فریزر نیز وجود دارد.

نان را می توانید تا سه ماه در یخچال نگهداری کنید.

مواد غذایی را در ظروف جداگانه و محکم در فریزر قرار دهید.

به جای ظروف شیشه ای از ظروف پلاستیکی یا کیسه های فریزر استفاده کنید.

مقدار مناسب غذا را در هر بسته قرار دهید.

دستورالعمل استفاده از کف برای یخچال و فریزر

درب یخچال: غذاهای فاسد شدنی مانند آب میوه، سس و ... را در این قسمت قرار دهید.

قفسه بالای یخچال: غذاهایی را که نیازی به پختن ندارند، مانند غذاهای آماده، در بالای یخچال قرار دهید.

قفسه های پایین یخچال: به دلیل سرد بودن این طبقات می توانند بهترین انتخاب برای نگهداری تخم مرغ، غذاهای دریایی، لبنیات و ... باشند.

نکاتی برای نگهداری مواد غذایی در یخچال

یخچال را در دمای 5 درجه سانتیگراد یا کمتر نگه دارید.

درب یخچال را به خوبی ببندید تا از فساد مواد غذایی جلوگیری شود.

از دماسنج برای بررسی دمای محفظه یخچال استفاده کنید.

مواد غذایی در یخچال باید در دمای سرد نگهداری شوند.

اصول تمیز کردن یخچال

درهای یخچال، قفسه ها و سایر قسمت ها را به طور منظم تمیز کنید.

صورت را با آب داغ و صابون خوب بشویید و کاملا خشک کنید.

برای تمیز کردن یخچال از پاک کننده های شیمیایی استفاده نکنید.

تاریخ انقضای مواد غذایی را به طور مرتب بررسی کنید.

کویل های فلزی پشت یخچال را از هرگونه گرد و غبار تمیز نگه دارید.

نکات صرفه جویی در مصرف انرژی یخچال

اندازه یخچال را با توجه به اعضای خانواده انتخاب کنید.

یخچال را نزدیک اجاق گاز، آبگرمکن، بخاری و نور خورشید قرار ندهید.

بین یخچال و دیوار پشتی حداقل 2 سانتی متر فاصله بگذارید.

یخچالی را انتخاب کنید که انرژی کمتری مصرف کند.

به طور منظم در فریزر یخ زدایی کنید.

لاستیک درب را برای آسیب دیدگی بررسی کنید.

هنگام سفر دمای یخچال را روی پایین تنظیم کنید.

با تاریخچه یخچال آشنا شوید

در صفحه تاریخچه یخچال و نکات مهم و مفید آن به تاریخچه یخچال می پردازیم:

قبل از اختراع یخچال و فریزر، یخچال برای خنک نگه داشتن بیشتر سال استفاده می شد.

آنها در طول زمستان نزدیک دریاچه های آب شیرین بودند.

در زمستان، برف و یخ یخ می زند و به برف و یخ تبدیل می شود که پس از آن عادی می شود

برای خنک کردن غذا از مواد طبیعی نیز استفاده می شد.

به عنوان مثال، در کوهستان، آب شدن برف راه مناسبی برای تهیه نوشیدنی سرد است و در طول زمستان می توانید شیر تازه را در بیرون نگه دارید.

کلمه "ساررینک" برای اولین بار در آغاز قرن هفدهم استفاده شد.

تاریخچه تبرید مصنوعی زمانی آغاز شد که ویلیام کالن، پروفسور اسکاتلندی، یک دستگاه تبرید کوچک را در سال 1755 اختراع کرد.

کالن از یک پمپ برای ایجاد خلاء کوچک در ظرفی از دی اتیل اتر استفاده کرد که گرما را از هوای اطراف جذب می کرد.

از طریق این آزمایش مقدار کمی یخ تولید شد، اما در آن زمان مورد استفاده عملی قرار نگرفت.

تاریخچه اولین یخچال خانگی

در سال 1913، یخچال خانگی توسط فرد وولف از فورت وین، ایندیانا اختراع شد و نمونه های اولیه آن شامل یک واحد نصب شده بر روی جعبه یخ بود.

در سال 1914، مهندس ناتانیل بول ویلز از دیترویت، میشیگان ایده ای برای یک واحد تبرید الکتریکی عملی ارائه کرد که بعدها اساس کلویناتور شد.

یخچال کمپرسور توسط آلفرد مولینز در سال 1916 اختراع شد.

این یخچال توسط کارل مونترز و بالتازار پلاتن در سوئد در سال 1922 زمانی که آنها در موسسه سلطنتی فناوری در استکهلم تحصیل می کردند اختراع شد.

این یک موفقیت در سراسر جهان بود و توسط این شرکت تجاری شد. نصب و راه اندازی یخچال فریزر بوش

دیگر پیشگامان چارلز تالی، دیوید بویل و رائول پیکت بودند. Carl von Linde اولین کسی بود که این محصول را ثبت اختراع کرد و یک یخچال کاربردی و جمع و جور ساخت.

نکات مهم برای استفاده موثر از یخچال

نکات اساسی برای استفاده موثر از یخچال

در صفحه تاریخچه یخچال و نکات مهم و کاربردهای آن به نکات لازم برای استفاده موثر از یخچال می پردازیم.

اطمینان حاصل کنید که دمای یخچال در سطح مناسبی است.

بسیار مهم است که یخچال را در دمای مناسب نگه دارید.

فریزر بیش از حد گرم می تواند مواد غذایی را ناایمن و پر از میکروب کند.

سرد نگه داشتن آن می تواند باعث فاسد شدن غذا و هزینه های اضافی انرژی شود.

وزارت انرژی توصیه می کند ظرف اصلی غذا را بین 37 تا 40 درجه فارنهایت و فریزر را در دمای 5 درجه فارنهایت نگه دارید.

برای اندازه گیری دما در یخچال، دماسنج را در یک لیوان آب در وسط انجماد قرار دهید و اجازه دهید 24 ساعت بماند.

برای فریزر آن را در غذاهای منجمد قرار دهید و بعد از 24 ساعت چک کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد