سیاسفید

مجله اینترنتی سیاسفید

سیاسفید

مجله اینترنتی سیاسفید

آهک


از نامش مشخص است، از مخلوط آب و پودر آهک تهیه می شود، اگر پودر آهک را داخل آب بریزید، پس از مدتی حل نمی شود و پایدار می شود، کاملا شفاف است و بوی خاکی دارد. و در عین حال طعمی تلخ آب لیمو هم خواص غذایی و هم صنعتی دارد. از آب و آهک در تولید محصولات شیمیایی، صنعت ساختمان، گاز و نفت استفاده می شود. نوع دیگری از آب آهک وجود دارد که می توان از آن برای مصارف غذایی استفاده کرد، به خوبی تصفیه شده و فاقد مواد سمی و فلزات است.

آب لیموی خوراکی

آهک خوراکی در سنگ آهن یافت می شود. آهک هیدراته در دمای حدود 1000 درجه حرارت داده می شود تا تمام ناخالصی ها از جمله آهن، دی اکسید کربن، آلومینیوم، فلزات سنگین و غیره از آن خارج شود. آهکی که در غذا استفاده می کنند باید 99 درصد خالص باشد. تنها شرکت های پیشرفته با استفاده از تجهیزات پیشرفته می توانند چنین محصولاتی را تولید کنند. از این محصول برای تهیه غذا استفاده می شود، آهک مناسب برای غذا پودری مانند پودر با رنگ سفید بدون سیاه دانه است، شیره آن در صنعت و ساختمان استفاده می شود، اما این محصول می تواند باشد. در شرایط خوراکی نیز استفاده می شود که استفاده غیرمستقیم از این محصول در مواد غذایی است. آب آهک خوراکی محلولی از کربنات کلسیم است. قیمت آهک زنده

آهک عموماً برای انسان استفاده نمی شود زیرا باعث مشکلات گوارشی می شود، اما برای استفاده از این ماده در غذا، این اقلام را مدتی در آب آهک خیس می کنند، سپس غذا را چندین بار حرارت می دهند تا آهک از بین برود. آهک اثرات مثبتی از جمله: حفظ ظاهر غذا و همچنین حفظ مواد مغذی موجود در غذا دارد. . . قرار می دهد

استفاده از آبلیمو در آشپزی:

معمولا از لیمو برای تهیه مربا استفاده می شود. از آهک خوراکی برای به دست آوردن مربای میوه ای نرم و ضعیف استفاده می شود که پس از رسیدن ظاهر خود را از دست می دهد، زیرا ظاهر میوه را پس از رسیدن حفظ می کند و همچنین برای حفظ مواد مغذی مانند پروتئین استفاده می شود.

_ برای تهیه خیارشور و ترشی از محلول آبلیمو نیز استفاده می شود که می توان آن را مصرف کرد زیرا هنگام تهیه میوه ها و سبزیجاتی مانند کلم، هویج، خیار و .... . قرار دادن آنها در سرکه یا آب نمک ممکن است تغییر شکل داده و گاهی ترک بخورند. آهک سازان

در آب نبات های خوراکی نیز استفاده می شود. شهد را استخراج می کنند و آن را تصفیه می کنند، بنابراین این ناخالصی ها باید از بین برود و چقدر شکر به آن اضافه می شود. آنها ضایعات شهد را تقسیم می کنند.

_ با استفاده از ذرت از شیره خوراکی استفاده می شود. محلول آب آهک

یکی دیگر از کاربردهای این محلول خوراکی در تولید آب میوه است. برای تولید آب میوه های صنعتی؛ برای غنی سازی و حفظ مواد شیمیایی استفاده می شود. آبلیموی خوراکی در ترکیب خود دارای نمونه بوده و برای مصرف انسان مناسب است. چون جاذب است می توان از آن به عنوان نگهدارنده در آب میوه استفاده کرد و از خراب شدن آب میوه جلوگیری می کند.

آهک آبکش چیست:

آهک هیدراته به صورت پودر سفید رنگ این پودر نوعی ماده شیمیایی است که امروزه بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و با نام های زیادی از جمله: آهک زنده، آهک خشک شده، آهک زنده، دیه، آهک آبغوره شناخته می شود.

آهک هیدراته به راحتی در آب حل نمی شود، اما در صورت مخلوط شدن با آب به صورت پودر ریز در می آید و این دارو به شیر آهک نیز معروف است: 1_غذایی 2_صنعتی.

نحوه تولید آهک از آب:

برای تولید آهک هیدراته از 3 روش می توان استفاده کرد.

1- تولید آهک هیدراته به روش متعارف:

در گذشته تنورها را با سنگ و گل می ساختند و داخل آن آتش روشن می کردند و پس از مدتی سنگ ها را به آهک می پختند و سپس سنگ های پخت را با آب مخلوط می کردند و آن را به شیر آهک تبدیل می کردند. از سوراخ های کف به صورت مایع آهک استخراج می کردند و سپس این آهک را با آب مخلوط می کردند و به روش سنتی آهک هیدرولیک به دست می آمدند.

2- تولید آهک هیدراته به روش مکانیکی:

به صورت مکانیکی پس از گرفتن سنگ آهک از معدن، با استفاده از دستگاه های مخصوص آن را پودر کرده و در کوره ای برای پخت قرار می دهند و به بوخنر می آورند و با استفاده از دستگاه های خاصی به نام هیدراتاسیون. بعد از هیدراته شدن تبدیل به آهک هیدراته شده و از دستگاه خارج می شود.

3- تولید آهک هیدراته به روش سندبلاست:

همچنین ماسه آهک را در فر قرار می دهند تا کاملا پخته شود و به آهک مذاب تبدیل شود. سپس آهک را می شویند و به آهک خشک شده تبدیل می کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد