بسیاری از زنان به مرور زمان به دلیل کاهش وزن، عوامل ژنتیکی و افزایش سن، ظاهر زیبای سینه های خود را از دست می دهند. این نارضایتی از ظاهر کودک می تواند به طور مستقیم بر عزت نفس و زندگی زناشویی او تأثیر بگذارد. بهترین درمان برای این دسته از زنان تزریق چربی به لابیا ماژور است. امروزه تزریق چربی به ناحیه تناسلی و کمک به احیا و زیبایی این قسمت از بدن برای خانم ها آسان است.
تزریق چربی تناسلی چیست؟
موارد زیادی وجود دارد که باعث می شود دستگاه تناسلی زنان به مرور زمان تغییر کند و خاصیت ارتجاعی خود را از دست بدهد. تزریق چربی به ناحیه تناسلی در واقع روشی است که باعث تقویت اندام تناسلی و بهبود ظاهر ناحیه تناسلی می شود. نکته مهم این است که ناحیه لابیا ماژور بیشتر برجسته می شود و نواحی دیگر معمولا نیازی به تزریق چربی ندارند و بزرگتر می شوند.
برای حجیم کردن واژن در مشهد کلیک کنید.
نحوه تزریق چربی به واژن
تزریق چربی معمولاً از طریق انتقال چربی انجام می شود که در آن بافت چربی از بدن خود فرد خارج شده و به داخل سیاهرگ منتقل می شود. در واقع انتخاب ناحیه مورد نیاز برای تبدیل چربی با توجه به شرایط بیمار و فیزیولوژی زن و همچنین تشخیص زنان متفاوت است.
برای انجام عمل انتقال چربی، ابتدا بیمار بیهوشی دریافت می کند. سپس مقدار مورد نیاز فوم محافظ توسط دستگاه مخصوص تولید می شود. سیستم انتقال سوخت منحصر به فرد و بسته است.
برای انجام عمل انتقال چربی، بیمار ابتدا بیهوشی دریافت می کند. سپس با دستگاه مخصوص مقدار مورد نیاز بافت چربی مقاوم استخراج می شود. سیستم انتقال چربی کاملا ایزوله و بسته است.
روغن ها به هیچ وجه هوا را نمی خورند و از آلودگی جلوگیری می کنند. چربی های به دست آمده با این روش کاملا زنده و سالم بوده و آماده تزریق واژینال می باشند.
تزریق چربی واژن معمولا به صورت سرپایی انجام می شود. این روش را می توان با لابیاپلاستی ترکیب کرد تا ظاهر واژن را تا حد امکان بازگرداند. اما اگر ترمیم لابیا ماژور مد نظر است، بهتر است این دو عمل را همزمان انجام ندهید و ترمیم لابیا ماژور را به زمان دیگری موکول کنید. شایان ذکر است که درمان ترمیم لابیا مینور شامل لابیاپلاستی و تزریق چربی به طور همزمان نیست.
چه کسانی کاندیدای مناسب برای تزریق چربی هستند؟ متخصص زنان و زایمان در مشهد همراه شماست.
به طور کلی، برخی افراد ممکن است چربی، ژل یا اسپرم مصنوعی تزریق کنند. از جمله این افراد می توان به موارد زیر اشاره کرد:
زنان جوانی که لب هایشان خیلی باریک یا کوچک است.
افرادی که به دلیل سن دارای چین و چروک های شخصی هستند.
خانم هایی که به دلایل ژنتیکی و ارثی لابیای زیبایی ندارند.
زمان لازم برای واکسیناسیون
یک جراح زیبایی زن می گوید که واژن نیز مانند سایر اندام های بدن با افزایش سن از حجم چربی کاسته می شود. بنابراین با مراجعه به مطب و صرف حدود 30 دقیقه می توانید ظاهر واژن را به خصوص بعد از زایمان و یائسگی بازیابی کنید. از آنجایی که این یک روش جراحی نیمه تهاجمی است، تحت بیهوشی است و تا زمان از بین رفتن دارو، خانم های عزیز می توانند کمی درد را احساس کنند که تنها عارضه تزریق چربی به واژن است.
تزریق ژل بهتر است یا پماد؟
بدون شک همه خانم ها این سوال را دارند که چه چیزی بهتر است در واژن قرار دهیم: ژل یا چربی؟ زیرا ژل ها می توانند عوارضی برای بدن داشته باشند که تزریق چربی این عوارض را ندارد. پس به طور کلی کسب اطلاعات در مورد انواع روش های جوانسازی واژن ضروری است.
ژل مزیتی نسبت به ژل دارد زیرا چربی بافتی است که از بدن انسان به قسمت دیگری از بدن تزریق می شود و علاوه بر چربی، خون و سلول ها یا فاکتورهای خونی نیز همراه با چربی به شما منتقل می شود و در نتیجه باعث جوان سازی می شود. پوست می تواند کمک کند.
همچنین نکته بسیار مهم دیگر این است که ناحیه تناسلی به روغن بیشتری نیاز خواهد داشت و در صورت نیاز به این مقدار ژل هزینه بیشتری خواهد داشت.
از آنجایی که چربی جزء طبیعی بدن انسان است، مقداری از آن را جذب می کند و تورم و التهاب اولیه پس از یک یا دو ماه فروکش می کند - ظاهر اصلی آن قسمت را ببینید و سپس آن را تمام کنید. ممکن است نقصی ایجاد شود (بخشی از ناحیه کوچک است) که در این صورت نیاز به تغییر دارد، در این صورت تزریق چربی ضروری است. در چنین مواردی می توان از ژل برای حل این گونه موارد استفاده کرد.
بنابراین تزریق ژل مرحله اول نیست، با تزریق چربی شروع می شود و با تزریق ژل در صورت نیاز می توان عیوب را اصلاح کرد که البته در برخی موارد این اتفاق می افتد.
تزریق ژل به واژن برای ترمیم های بسیار کوچک مناسب است، همانطور که می دانید ماندگاری ژل در مقایسه با چربی بسیار کوتاه است، زیرا ژل ماده ای است که بدن آنتی بادی تولید می کند و توسط آنتی بادی از بین می رود. می خورد، به همین دلیل است که ژل پس از مدتی از بین می رود و زمانی که بدن متوجه ماده ژل می شود، به سرعت از بین می رود.
ماندگاری مطلوب ژل در بدن شش ماه تا یک سال است و در برخی موارد بدن می تواند مواد ژل را تشخیص داده و ظرف دو ماه آن را از بین ببرد.